Megjelenés a HVG gasztro oldalán

Ami régi, csak éppen megduplázta magát. A pünkösdfürdői Gyradikóval most görögöt fogtak az újlipótvárosiak.

Szájpropaganda nyomán az utóbbi időben, ha valaki egy igazán jó gyrosra vagy  felemelő tzatzikira vágyott, akkor Pünkösdfürdő felé vette  az irányt. A Gyradiko a görög konyha szerelmeseinek első számú célpontjává vált.   Ghavrilos Arghyropoulos megszánta a népeket, és Pesten is megnyitotta  a mediterrán ízek újabb lelőhelyét.

Bővebben: Megjelenés a HVG gasztro oldalán

Megjelenés a Burgerblogon

A gyrosburger, mint olyan, mindig is piszkálta az emberiség fantáziáját, mit és hogyan lehet beletenni. Nos, a város legjobb görög éttermében, a Gyradikoban a gyros megmaradt úgy, ahogyan volt, a burger pedig görög lett, de olyan, hogy besírsz tőle.

Bővebben: Megjelenés a Burgerblogon

Szakácsot keresünk

Kedves Vendégeink, Barátaink!

 

A Gyradiko Estia töretlen, egyenletes fejlődése érdekében bővíteni szeretnénk a szakácsaink számát. Ezért keresünk a Csapatunkba beilleszkedni tudó, józan életű, de vidám, nagy teherbírású kollégát. Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal az üzletben, vagy e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Csatlakozz te is egy sikeres csapathoz!

Megjelenés a We Love Budapest oldalon

Az immár tizennégy éve üzemelő, újságosbódé méretű elvitelesből az ország legjobb görög vendéglőjévé fejlődött Gyradiko Óbuda után Újlipótvárost is meghódítja, akárcsak a 300 spártai felsőtestei a női szíveket. A Victor Hugo utcában megnyitott Estia Gyradiko egyedül tágasabb terében különbözik az óbudai kistestvértől, minőség és autenticitás tekintetében ugyanazt teszi le az asztalra.

Bővebben: Megjelenés a We Love Budapest oldalon